אנחנו

נעים להכיר! אנחנו שני ועובד זיתוני –  Studio AllWell

מאחורינו שנות ניסיון רבות בתחום האירוח, זכינו להקים ולנהל מיזמים מעוררי השראה כמו; JAJO מותג פורץ דרך בתחום היין והאירוח בתל אביב, ו- PEREH HOTEL המלון המרהיב ברמת הגולן.

אנחנו מתמחים ביצירת חוויית משתמש ייחודית – מה שיוצר פרויקטים בלתי נשכחים. 

ומלווים עסקים ממגוון תחומים בייעוץ ופיתוח עסקי, ליווי מנהלים, התייעלות ארגונית. מיתוג ותוכן.

חווית המשתמש שזורה במבניות ובעיצוב. ב"סיפור" של המקום – הקונספט, התוכן והאווירה.
איך כל אלו אותנטיים למקור שלהם ובו בזמן מבטאים חוויה ייחודית,
והכול מסונכרן לכדי עסק הרמוני ומניב המבטא את החלום שמאחוריו.

עובד מתמחה ביצירת פרויקטים בלתי נשכחים ומביא אתו את כל הרפתקאות חייו,
שני מתמחה בייעוץ עסקי, מיתוג ותוכן. ומביאה איתה את עולמות התוכן, המומחיות והאסתטיקה הייחודית. 

 

עובד:  "כשהייתי קבלן בניין צעיר גרתי בתל אביב. בבית הקפה השכונתי הכרתי את הבמאי חיים בוזלגו שליהק אותי  לתפקיד 'חג'בי' בסדרה מרחב ירקון. חג'בי הפך לדמות קאלט והנהיג 'מטבע לשון'. לאחר מכן שיחקתי את 'דינו' בסדרה 'זינזאנה', בסרט הקולנוע 'מול היערות' ובתפקידים נוספים. עד שהחלטתי שאני רוצה 'לכתוב את הסיפור בעצמי'.

פתחתי ברחוב שבזי – בשכונת נווה צדק, את בית הקפה 'נינה קפה' ולאחר מכן את הברים הרומנטיים המיתולוגים    JAJO ו – JAJO VINO.

אז גם הכרתי את שני שהפכה לשותפתי לעסקים ולחיים. ולהשראה שלי.

יחד הייתה לנו הזכות לשפץ את היקב הטמפלרי, נכס לשימור שהוקם בשנת 1892, הפכנו אותו ל JAJO בר יין – מסעדה יפיפייה.
זו הייתה חוויה משנת חיים.

מבחינה עסקית, המיזם היה מאתגר מאוד והקנה לנו ידע יקר לאין שיעור.

לאחר 17 שנה בעסקי האירוח בתל אביב, עברנו לגור בישוב אלון הגליל בעמק יזרעאל ואני מצאתי את עצמי במיזם מלון פרא ברמת הגולן. הגעתי ל'חורבה' פרויקט במשבר זהות עם תכנית של הבעלים להפוך אותו לפונדק דרכים.

אבל הפוטנציאל התחוור לי בין רגע ובמסע נחוש וסוריאליסטי הפכתי את הפונדק העזוב למלון הפאר שהוא היום.

 המסע הזה הוביל אותי לייעודי – הגשמת חלומות. הקמה וליווי למיזמים נפלאים. בהתמחות בתחום האירוח.
אנחנו רואים בכך זכות, ללוות אתכם בתהליך הגשמת החלום שלכם, יש לנו הרבה מאוד ידע לחלוק אתכם והרבה ניסיון כדי להוביל את המיזם שלכם למלוא הפוטנציאל שלו.

שני : החיבור שלי לתחום האירוח התחיל דרך עולם היין. התאהבתי והתחלתי ללמוד לעומק, לדעת ולהכיר. פגשתי עולם ומלואו. שפה, תרבות, והכל סביב טבע, אנשים, אירוח וחיבורים.  יין, אירוח, עסקים ו WELLNESS.
משם התחיל מסע שלא מפסיק להעמיק. מסע רב תחומי של עסקים, עולמות, חיבורים, אסתטיקה, תוכן, יין. ועוד ממשקים רבים. 
אני עוסקת בקונספט ואיך לצקת אותו בכל הפרמטרים של העסק. זה מתחיל רעיוני ומתפתח לכל נימי העסק. אני עוסקת בשיווק, מימון, תוכניות עסקיות, השלדה התפעולית והתפעול השוטף, קשרי לקוחות ועוד. כל מיזם והסביבה שבה הוא מתקיים על כל השפעותיה ואיך מייצרים הפריה הדדית.
הדינמיקה, הלב המתרחב והוורסטיליות משמרות את החיות. עשיה פורייה ומהנה, שמגלמת הרבה ידע בכל הפרמטרים המרכיבים את העסק. 

יש לי השכלה משפטית ועסקית וניסיון עשיר בעבודה עם ארגונים ומוסדות, שמקנה עוד רובד ומסייעת לי ליישם פרקטיקות עסקיות.

JAJO

היה לנו העונג לעצב ולקיים תרבות יין ואירוח בתל אביב

ז'אז'ו וינו היה מברי היין הראשונים בעיר ואחד המשמעותיים בהתפתחות ענף היין. בר קטן ושובב שחגג רומנטיקה ויין ופרץ את הדרך למזיגה של יינות איכות בכוסות
ז'אז'ו שרונה היה בר היין הגדול והיפה במזרח התיכון. הבר הוקם במרתף שהיה היקב הטמפלרי בשנת 1892. חלל מדהים לשימור שהגדיר מחדש את החוויה וההוויה של ברי היין בתל אביב
ז'אז'ו בר היה בר מיתולוגי בתל אביב הידוע בכינוי "בר הדייטים". חווית בילוי ואווירה מחשמלת. בר שהיה בר יין עוד לפני שהגדרה זו נולדה.

2021 Ⓒ AllWell

קרדיט צילום :
מלון פרא - איה בן עזרי
ז'אז'ו שרונה - דן פרץ, בועז לביא
ז'אז'ו נווה צדק - בועז לביא